от

В:Новини

Коментарите са изключени за Съдовете за готвене на SKK се препоръчват за чувствителни хора

SKK е основана в Германия през 1985 г. от Дитер Шницлер и днес все още пази над 30-годишната си традиция.

Тя е един от водещите производители в цял ​​свят на съдове за готвене от ръчно лят алуминий. Традициите на старите занаятчии все още се използват и в нашата фабрика, редица процеси все още се извършват на ръка, но са съчетани с модерни и високо технологични познания. Ето какво споделят за своята мисия от компанията:

  • През цялата ни история, ние преследваме само една цел: да предлагаме съдове за готвене от най – високо качество.
  • Ние правим най-доброто от съвременните технологии, за да разработим продукти, които са съизмерими със съвременния начин на живот.
  • Впечатляваща продуктова гама, която обхваща всяка съвременна кухня.
  • В глобалния пазар SKK е известна като premium марка и хората са убедени в нашите висококачествени продукти, изработени на ръка в Германия.
  • Продуктите на SKK са гарант на възможно най-високите стандарти за качество, като предлага увереност и удовлетворение, както на потребителите, така и на партньорите, които продават SKK съдове за готвене.
  • Нашата цел беше и все още е готвенето да се превърне в истинска радост.
  • Преди всичко, ние искаме да се събудим сетивата Ви и да усетите вълнението от създаване на чудесна храна в собствената Ви кухня.
  • Около 80 на сто от производството на SKK се продава в пазари извън географските граници на Германия.
  • Към днешна дата съдовете на SKK се предлагат успешно в 21 страни по света, сред които Австралия, Белгия, Унгария, Литва, Малта и др.

  • В производството на SKK се използват само безвредни алуминиеви сплави ( без разтворими и тежки метали) сертифицирани по ISO 9000, които са без съдържание на никел и гарантират здравословно приготвяне на храната.

Без PFOA – Логото, което ще гарантира безупречното немско качество

Може да сте чули или чели наскоро за опасения, свързани със здравето, от веществото PFOA (PerFlourOctanoicAcid), използвано при производството на повечето съдове за готвене с незалепващо покритие. Това всъщност е веществото, което придава здравината обикновените не залепващи покрития.

Добрата новина е, че PFOA НЕ Е ПРОБЛЕМ ЗА SKK COOKWARE!

SKK гарантира, че съдовете за готвене са абсолютно чисти – без PFOA! Използването на PFOA е елиминирано в целия производствен процес.

SKK съдовете надвишават стандартите, изисквани от международните потребителски организации и всички европейски органи. Тяхното основно мото при разработката на различните серии е свързано с „Безопасност за нашите клиенти и за нашата околна среда“.

От компанията още допълват: Няма риск, няма дискусии, няма компромиси. Продуктите на SKK не съдържат PFOA! Днес SKK вече използва водни технологии за всички незалепващи покрития, без разтворители. В продуктите, които предлагаме, се отличават само висококачествената изработка и висококачествените материали, които трябва да считате за ключът към личното си здравословно хранене. Нашите съдове за готвене се препоръчват и за хора с алергии. SKK осигурява здравословна, безгрижна кухня за всеки.

Какво ще стане без PFOA?

Ще подобрим нашата околна среда,

Ще живеем качествено, здравословно и без да замърсяваме природата с вредни вещества. Избирайки продукти с този стикер, показа че действате отговорно към себе си, към семейството си и природата.

SKK покритията ще останат толкова трайни, както в деня на тяхната покупка,нищо няма да ги промени във времето, а доволните клиенти ще останат такива за дълго време.

Съдовете за готвене SKK могат да се използват при всички видове котлони:

 

 

Споделете в:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Tags: , , ,