Blog

Кошница с подаръци – но какво да има в нея?

За празничното  настроение и доброто впечатление, вкусът и стилът имат значение

Знаеш ли, че когато искаш да направиш специална изненада на някого можеш да избереш различни подаръци, в зависимост от повода – рожден ден, имен ден, годишнина, фирмено събитие и още много други.

Кошницата с подаръци може да се превърне в перфектния подарък, когато е изработена специално за случая. Има хиляди варианти на Подаръчни кошници – като във тях можем да включим както храни и напитки, така и козметика, домакински принадлежности, играчки и др.

За да бъде твоята Кошница специална, е добре да обърнеш внимание на декорацията. За красива и стилна аранжировка, ние залагаме предимно на естествени материали, живи цветя и екзотични сухи цветя, които придават неповторима визия на всеки подарък.

Коледните празници са времето, когато искаме да благодарим на нашите бизнес партньори с персонализирани подаръци, но още по-добре е, когато ги добавим към подходящо украсена кошница пълна с вина, шоколадови бонбони, кафе, чай, ядки, сирена и др.

Разгледай нашата галерия с различни идеи за подаръчни кошници и ако ти хареса модел може да го поръчаш. Ако имаш въпроси или специални изисквания – Обади ни се! 02/427 77 36 или изпрати запитване на office@dalina.bg

X