НачалоКорпоративни събития

Корпоративни събития

 

Семинари, Работни срещи, Фирмени обучения, Презентации и други важни събития от бизнес културата

Когато говорим за корпоративни събития ние знаем, че те са много важна част от развитието на фирмената култура. Установяването на добри бизнес взаимоотношения и разширяването на търговските контакти преминава през различни фази на комуникация. Важен фактор за успеха на всеки бизнес е правилната преценка за мероприятията, които планира да извърши, да уточни бюджета, да съобрази предпочитанията и възможностите на гостите, които ще присъстват. Така например, провеждането на бизнес срещи между ръководители на големи корпоративни структури обикновено се извършва в по-тесен кръг, като в повечето случаи програмата включва бизнес обяд или вечеря. Организирането на работни срещи, семинари и обучения за служителите от средния мениджмънт и оперативните служители обикновено изисква наемането на по-големи помещения, където да се проведе събитието. При тези мероприятия, обикновено се предлага и работен обяд на блок маса, когато събитието отнема повече от половин работен ден. При по-кратки мероприятия, се препоръчва осигуряване на една кафе пауза за присъстващите, която може да бъде придружена с дребни сладки или мини сандвичи. И в двата случая, обаче е необходимо да дефинираме правилно критериите си за успешно организирано събитие – времетраене, тип гости, бюджет и др., тъй те играят съществена роля за имиджа на компанията сред бизнес средите. Професионалният подход към подготовката на всяко фирмено събитие е гаранция за изграждане положителен имидж, обществено представяне и социална комуникация.

Без значение какво трябва да организирате, бизнес среща, фирмено обучение или фирмено тържество, нашите консултанти ще Ви предложат богат избор от възможности, които напълно да отговорят на поставените критерии.

С какво ще Ви помогнем?

 • Добри идеи и креативност
 • Бързина и качество на обслужването
 • Висок стандарт на предлаганите услуги
 • Професионализъм и коректност
 • Перфектна организация и прецизност при изпълнението до последния детайл

Доверявайки се на нас, Вие можете да се съсредоточите върху деловата част и да повишите ефективността на срещите по време на събитието, а ние да помислим вместо Вас за организацията като предложим:

 • Избор на подходящо място за провеждане, съответстващо на Вашите изисквания и бюджет
 • Хотелско настаняване на участниците
 • Аудио визуално оборудване, превод и всички технически детайли, необходими за провеждане на събитието
 • Регистрация на участниците
 • Логистика по време на мероприятието
 • Съпътстващи програми за участници и придружаващи лица
 • Подготовка на бюджет и мониторинг на неговото изпълнение

В зависимост от поставените цели фирмените събития могат да протекат в официална обстановка или по-неформална атмосфера. Изхождайки от Вашия бюджет ние можем да предложим прецизна организация на самата среща и оставащото свободно време.

Споделете в:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn