НачалоЗа Нас

За Нас

DaLina
СТИЛ НА ЖИВОТ

Представете си, че сте поканени на тържество, без значение дали е голямо или малко, колко време ще Ви е нужно да откриете точният подарък? Подаръкът, който изразява лично отношение към човека, съобразен е с неговите предпочитания и вкус, социален статус или професия, семейно положение и др. Вероятно сега ви хрумват хиляди идеи. Да, но къде да намерим нещо качествено и различно, нещо което да си струва и да сме убедени, че ще зарадваме човека, когото искаме да изненадаме? Можем ли да си спестим малко от така ценното ни време и да получим бързо точно това, от което имаме нужда?

Хиляди пъти сме си задавали тези въпроси и още много други – ние – Дани и Лили, които направихме платформата – DaLina Events&Gifts. С нея, искаме да Ви представим на едно място комплекс от различни услуги, свързани с организиране на събития, както и място, където можете да намерите оригинални, качествени и персонални подаръци. Ежедневно търсим нови продукти, идеи и вдъхновение, които да задоволят и най-изтънчения вкус. Харесваме активният начин на живот, здравословните храни и вярваме, че хубавото вино и истинският шоколад могат да бъдат полезни за здравето. Те могат да пречистват, вдъхновяват и дават сили и енергия за по-добър живот! При нас можете да пазарувате бързо, лесно, сигурно и удобно, както и за изберете най-удобната за Вас форма на разплащане.

За нас организирането на събития и изборът на подаръци, са не „Посто работа“. За нас това е усещане за красота и финес, които разнообразяват иначе скучното ни ежедневие. Когато искаме да отбележим някакво събитие, да подобрим бизнес възможностите си или просто да се насладим на определен момент от живота си, на нас ни се иска всичко да бъде организирано по най-добрия начин.

Какво да изберем? От какво да започнем? Какъв бюджет ще е необходим? Ще пропуснем ли някакъв етап от подготовката? Ще успеем ли да организираме всичко сами или да изберем професионален екип? Ще успеем ли да постигнем целта си?

Това са само част от въпросите, които всеки си задава преди да предприеме стъпки за организиране на дадено събитие. Стремежът ни за перфектно представяне е свързан с голямо психическо напрежение и в повечето случаи, съсредоточени в организацията не можем да оценим резултатите от успешно проведената бизнес среща или личен празник.

Но, защо DaLina?

Защото DaLina е:

  • Качество и професионализъм,
  • Креативност,
  • Коректност.

DaLina е Стил и Усещане за Живот!

За да избегнете излишните отрицателни емоции и напрежение, е добре да се доверите на сигурен помощник, който ще следи за изпълнението на всеки детайл. Тогава ще можете пълноценно да се заемете с Вашите основни ангажименти и да постигнете желаното корпоративно развитие или просто да се насладите с приятелите си на Вашия личен празник.

Не се колебайте да потърсите наш професионален консултант, който да Ви помогне при избора и организацията на всяко мероприятие. Тук винаги ще получите консултация за подходящ подарък или детайл, при организиране на Вашето празненство.

Споделете в:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn