Blog

Кошници с подаръци Далина

Луксозните подаръчни кошници с вино – оригинален и стилен подарък за празника

Подаръчната кошница е може би един от най-подходящите подаръци за Коледните и Новогодишните празници. Тя е елегантен жест към твоите бизнес партньори, колеги и приятели. Комбинацията от продукти и стилната аранжировка на подаръците ще донесат много радост и приятни емоции както на теб, така и на тези, които ще получат кошница Далина.

За подаръчните кошници Далина използваме продуктите на шоколадова къща Valentino Chokolatier, която предлага асортимент от неповторим ръчен белгийски шоколад – пралини, манони, трюфели, ганаж, първокласни български и френски вина, подбрани френски сирена, ядки, кафе, чай и бисквити. Луксозната и стилна аранжировка е задължителна. Тя превръща всяка кошница в уникален и артистичен подарък.

Кошници с подаръци за всеки повод

Ако сте традиционалисти и искате да заложите на широко познати марки като LINDOR, FERERRO ROSHER, HEIDI във подаръчната кошница, ние сме готови да предложим отново стилни авторски аранжировки. В подаръчните комплекти може да включим също и уиски, бренди, ликьори.

Ние се стараем да представим на нашите клиенти много възможности за индивидуален избор от продукти, персонализиране на отделни елементи, като поставяне на фирмено лого върху сладки, чаши, бутилки, кутии и т.н. Ако имате собствена идея за персонализирана подаръчна кошница ние ще я изпълним. И понеже индивидуалните поръчки изискват повече време за изпълнение, ние подготвяме персонална оферта, със цена и срок за изпълнение, в зависимост от обема на поръчката.

Заинтригуваме Ви нали? Обадете ни се сега на телефон 02/2477736 или ни пишете на имейл: office@dalina.bg

Вино и сирена

Готови за доставка

Червено вино и сирена

Мини кошница с вино

Black&Gold

Готова за доставка

Споделете в:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
X